Saknar slutspelspulsen

Inga krusiduller och ingen pardon. De flerfaldiga mästarna från kurorten körde över stackars Linköping med hela 9-1. Samtidigt passade man nog att skicka en liten hälsning i stil med: Welcome to the Playoffs! Grundserielunken är en sak. Slutspel är nåt annat. Nu tror jag i och för sig att Linköping kommer att bjuda på rejälare motstånd på lördag när de vet vad det handlar om och kommer att sälja sig dyrare inför sin förväntansfulla hemmapublik.

*

Har sedan en tid tillbaka svårt med sömnen och vaknar early bird på mornarna. Erkänner att det är lite pensionärsvarning på det faktiskt. Däremot var det riktigt gött att riva av ett styrkepass vid halvsjuish i morse. Gymmet var liksom mitt kungarike allalena.



Först på plats på jobbet. Vem sa att inte allt var en tävling?



The Mighty Mika är tillbaka. Och Storvreta vinner igen. Simple as that. Samtidigt som Caperiotäby fortsätter att förbrylla mig.

*

I dag bär det av till Mora med Endre. Det lär bli en ny nära-döden-upplevelse-med-hjärtat-uppe-vid-halsmandlarna på läktaren ikväll för mig. Hoppas återigen att gotländskorna kan bromsa dalkullorna i inledningen som senast. Plus att målvaktsspelet är på samma nivå som i de inledande ronderna. Då skapar man förutsättningarna för att vinna i Unihoc Arena.

*

Laddar upp med The Fighter i spelarbussen upp till Dalarna. Har skyhöga förväntningar på my man Mark Wahlbergs senaste.

*

Älskar slutspelsnerven och allt vad det innebär. Saknar det kolossalt.

*

För övrigt så misstänker jag att Granlo får en hel del besvär med Gävle i kväll. Poängtapp för Sundsvallsgänget och TT säkrar seriesegern på söndag.

*

Bommade träningsmatchen igår och tur var väl det. Enligt ögonvittnen var vår prestation under all kritik även om vi till slut vann med några bollar…

*

Till sist. Tippar skrällfritt, dvs. idel hemmasegrar i kvällens i damkvartar. Fegt? Mm. Faktiskt. Lite.


Trevlig helg!


Med doft av plast,

Mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0