Pistol-Pete och jag

Brolle bloggar igen. Gillar hans sköna skrivstil. Alltid gjort. Lite ”Mats Olssonskt”, liksom. Dessutom har ”Eleganten från Tumba” en grym roman inom sig.

*

Endre IF från Endre socken med 378 invånare har gjort det ånyo. Slutspel för sjunde gången i rad. Det är en fantastisk prestation av Harald Hoffmans och Göran Nährströms töijsar! Fanfarer är faktiskt på sin plats. Och för andra året i rad kan man följa lagets framfart i Playoffs här tack vare Eva Didrikssons tangenthackande.
*

Trevligt surr och umgänge hos Gunnarzons. Och gott som alltid. Dessutom går våra jämnåriga äldsta tjejer alltid ihop som handen i handsken oavsett när de träffades senast. Lustigt det där. Det har alltid varit så. Ända sedan babysimmet faktiskt. Lägg därtill att få till en lucköppning med värdinnans systeryster som jag inte träffat in ages så förstår ni säkert att lyckan var fullkomlig i gårkväll.

*

Dags att åter stämpla in i verkligheten på öjn. Träning ikväll och förberedelser inför lördagens batalj i Jakan mot Järfälla. Vi har ju revansch att utkräva från i höstas då bl a Danne Schmidt och Pelle Kjellgren hade lilla julafton mot oss. Antar att det återigen blir ”kändistätt” på läktarplats när vi lirar i Stockholm med omnejd. Brukar vara så. Skojigt och hedrande såklart.

*

Nåt säger mig att vallachefen för skidlandslaget, Larry Poromaa, unnade sig en stänkare i kväll…

*

En hyfsad teknikerduo fyller år i dag. Såväl Alexander Nede som Roger Almgren stod längst fram i kön den 2 mars 1982 när det delades ut bollkänsla och handleder. För en annan som är född den 12 augusti 1971 fanns det bara brödsmulor kvar den aktuella dagen. En viss Pete Sampras hade tydligen roffat åt sig tutti…

*

Hade precis tänkt att börja alstra en dödsruna gällande Faluns säsong när de plötsligt fick fart på grejorna och skickade hem Dalen till Umeå med svansen mellan bena. Gissar att Andreas Lundmark och Rickard Hedlund är minst lika nöjda som Poromaa i skrivandets stund?

*

Gött att köra skiten ur sig på gymmet i dag. Nåt puritanskt och asketiskt över känslan. Att sen avsluta dagen med en egensnickrad spansk tortilla (omelett), bastu och därtill lite FA-cupen. Hell of a way to live (och dessutom väldigt mycket mindre puritanskt och asketiskt för den delen)!


Med doft av plast,

Mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0