En stolt medarbetare

FCH har hittat en ny skipper i Kent Göransson. Tror det är ett klokt val för båda parter. Speciellt i kombination med Vidar Jonsson som matchcoach om det nu blir så.

*

Det blev precis så jämnt i första ronden mellan Dalen och Pixbo som man kunde ana på förhand. Kommer att bli en lång dust det där…

*

De senaste dagarna har varit ljuvliga. Vårsol och klarblå himmel. Äntligen. Skulle det komma mer snö nu så skulle jag ärligt talat börja lipa.

*

Dessutom en befrielse att man för en gångs skull slipper lida av knäsmärtor morgonen efter ett innebandypass.

*

Seg tillställning mellan Djurgården och Rönnby i TV the other day. Ingen glimrande reklam för daminnebandyn förutom målvaktsspelet hos de båda kombattanterna. Läge för Micke Fasth & Co. att trotsa pölen för att visa en bredare publik vilket jävelusiskt drag det är i en slutspelsmatch i Södervärn.

*

Med risk för att jag svär i kyrkan, men det är imponerande det Gnagets håkkyiter åstadkommit.

*

Endres kvartsfinalmotståndare dominerar fullständigt tillsammans med IKSU i den senaste blågula uttagningen. En intressant jämförelse mellan dessa favoriter till SM-finalister. Dalkullorna har ärats med fem forwardsplatser. Norrländskorna med fyra backplatser (samt en center och en forward). Det skvallrar väl lite om var i lagdelarna klubbarna har sin power.

Inga större skrällar i övrigt förutom att det måste kännas lite halvjobbigt för vissa aspirerande backar i damligan att en forward i klubblaget nyper en backplats i landslaget…

*

På torsdag tar vi oss an öjns nästbästa herrlag, Hansa Hoburg. Vi ska hjälpa till lite med sparring, eftersom de ska upp i ett kval till tvåan inom nån vecka. Hoppas verkligen att de lyckas ta klivet upp. Det vore ju så vitalt för vidareutvecklingen av gotländsk plastboll.

*



Till sist. Det här är riktigt, riktigt bra! Härligt att firman tar sitt sponsringsansvar på allvar. Man har all anledning att vara en extra stolt medarbetare. Way to go alla inblandade!

*

Snart dags att hit the gym i vanlig ordning. Sommaren är ju snart här…




Med doft av plast,

Mika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0