Mötte det nya året i flipflops

Första dagen tillbaka i vardagen. Segt och lojt. Det är med en kraftansträngning som man försöker ta tag i bitarna. Åter i verkligheten. No doubt.

*

Matchen igår har jag redan glömt. Uppsala var bättre än oss och de förtjänade att vinna. Ibland behöver man inte säga mer än så. Har sagt det förr, men upprepar det gärna igen. Gillar Uppsalas sätt att lira. De har ett offensivt mindset till det man håller på med och sånt ska premieras tycker jag.

Vi hade våra chanser i den här fajten, helt klart. Och vi var med hela vägen, men som så många gånger tidigare denna säsong så slarvar vi bort möjligheten till poäng mycket pga lite för enkla misstag i försvaret. Läropengar och nya tag, I guess…

Sällan man nämner nåt om domarna, men igår förtjänar Anders Fredriksson och Mårten Hanold höga betyg för sin insats. Grym insats rakt igenom. Bra surr, glimten i ögat och rätt nivå bidrog till skön stämning. Bra jobbat boys!

*

Desto roligare är det att minnas tillbaka till besöket hos farsgubben och mina syskon i Spanien. Jag och småchipparna tog ju en kärra från Visby och gottade oss i 25-gradig värme därnere under en vecka. Dessutom kunde jag för första gången fira tolvslaget på nyår i shorts och flipflops. Bara en sån sak!

Veckan flög verkligen förbi (alltid hävdat att sju dagar är för kort för charter och 14 oftast för långt medan tio vore ju perfekt). På dagarna handlade det om sol, bad och bus och på kvällarna om kvalitetshäng hos familjen med utsökta kulinariska upplevelser som följd.



En av kvällarna trotsade vi detta upplägg och vågade oss att prova nån turistfälla som lockade med en buffet. Det gjorde man då inte ostraffat! Montezumas Hämnd slog ned som en bomb på natten som sedan fick tillbringas på hotellmuggen. Dagen därpå gick kosan direkt mot ett apotek för att rädda det utlovade besöket på ett gigantiskt vattenland. Låt oss säga så här att spanska droger kom till undsättning som the life saver. Mindre roligt var att minstingen förkunnade högt och tydligt för hela poolområdet (som innehöll en hel del svenskar) att ”pappa minsann hade bajsat löst inatt”…


Med doft av…?

Mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0