Webb-TV-duon & vi

Tillbaka på öjn igen efter helgens fastlandssejour. Masade oss upp ur hotellsängarna via en uppdukad frukost på Scandic Brommaplan till en uppvärmd buss som körde oss genom blöta och mörka vägar till det tidiga flyget. Väl där hookade vi upp med Endre som vi tillsammans med ockuperade hela planet. Personalen som jobbar på bagagebandet kan inte ha varit så nöjda med den starten på veckan. Det blir en del prylar när två lag är på turné om man säger så…

*

Matchen igår sändes på webben. Man kanske ska tillägga att det var ytterligare en bortajt som sändes genom den tekniken. Kul att klubben satsar på dessa sändningar. Intresset är tydligen stort. Har ju sagt det förr, men det tål att upprepas: Innebandyn är verkligen stekhet på Gotland! Och ännu roligare är att Andreas Sallmunds och hans kompanjon, dvs. den eminenta "webb-tv-duon", än så länge trivs med att kuska runt med oss land och rike runt på helgerna mellan diverse idrottshallar.

Måste säga att vi hade riktig röta att vi efter halva matchen var med resultatmässigt. Eller, ja, att Theo Lindberg i kassen kom ut stor. Han stod för några helt matchavgörande insatser igår. Därutöver stod såväl Jonas Gatu som Robin Melin för schyssta contributions.

Gävle krigade på bra och är svårspelade. De har nåt på gång med flera väldigt unga och intressanta lirare. Dessutom verkar de ha trevligt ihop. Det märks inte minst på attityden hos deras ledare. Avslappnade och sympatiska snubbar rakt igenom varav man naturligtvis känner både Stefan Åsbergh och Jocke Lundberg väl sedan tidigare.

Brukar sällan klaga på domare och brusar väldigt sällan upp beträffande deras insatser. Igår kokade dock hårddisken. Men låt oss lämna det ämnet där…

*

Ikväll ska laget tränas av Martin Lidberg. Funtar på att vara med.

*

KAIS Mora spöade Dalen i sudden igår. Nån som såg den komma? Grattis Mora och grattis Peter Wallin!

*

Kim Nilsson hängde fyra baljor. Månne VM-formen vara på g? Tror att Kent Göransson drog en lättnadens suck i alla fall. Och ikväll offentliggörs VM-truppen i samband med TV-matchen. Nån skräll lär vi komma att få se.

*

Damlandslaget är nominerade till Årets Lag på Idrottsgalan. Grymt erkännande för såväl sporten som för Janne Vaara. Och visst känner jag delaktighet ynkapytte - i alla fall.

*

Till sist en intressant iaktagelse:
Av nån märklig anledning så får man aldrig samma ”bussröv” vid vinst som vid förlust… Go figure.


Med doft av plast,

Mika


Kommentarer
Postat av: Totte

Brukar inte brusa upp på domare?!?!? Kör hårt brorsan och grattis till 3 friska igen!

2010-11-15 @ 23:21:29
Postat av: mister micke

Webb TV männen är ruskigt bra. Måste dock få fråga varför börjar Lundin städa i Träffen när ni mötte Gävle?

2010-11-17 @ 16:27:40
URL: http://mistermicke1988.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0