Svenne-fredag

Fredag och halvdag på det statliga spelbolaget. Det ska firas med att hämta kids tidigare, men dessförinnan ska ytterligare ett gympass avverkas i firmans styrkelokal. Rätt skönt att sätta punkt för arbetsveckan på det sättet. Därefter handlar det om lasagneparty. Lovat småbrudarna den maträtten, men insåg att jag saknade ett tillräckligt schysst recept. Tur då att polaren J kom till undsättning! Hans lasagne är to die for och nu ska den ctrl-c-ctrl-v:as i det Packalénska residenset. Dessutom ska goda vännerna E och S dyka upp som middagsgäster. En riktig ”Svenne-fredag” som nån sa…

*

Många av grabbarna såg säkert framemot en ledig helg as in ”noll” träning. Mungiporna pekade således nedåt när jag opedagogiskt igår droppade nyheten (lite snyggt så där) att alla förväntas springa milen antingen fredag, lördag eller söndag. Å andra sidan så är det likamedtecken med ledig helg i min värld. Kulturkrock och conflict of interest med delar av truppen med största sannolikhet?  

*  

Bommat TV4:s ”Så mycket bättre”, men förstått att Petter varit kung så här långt.  Är ingen större TV-addict egentligen (bortsett från direktsänd sport i de flesta former samt historiska mastodontproduktioner som t ex ”Band of Brothers” och ”The Pacific”), men imorgon måste jag se vad alla surrar så fasligt om. Gillar ju rap och hip hop som varit en del av uppväxten och de flesta av de svenska artisterna är inget undantag. Som en liten aptitretare var jag tvungen att damma av några av Petters största tunes på Spotify. Fastnade för textraden:

”Ey yo jag brinner för det här permanent,
Aldrig för stunden naturligt bunden,
Med kärlek som cement
Vi bygger från grunden
På all skit som har hänt,
Det är min tur nu - vinden har vänt
.

Så grymt. Som om jag skrivit det själv. Kan i alla fall relatera.

*

Helgen innehåller i övrigt:
- M:s dans
- Innebandyträning för M
- Innebandymatch för M

Hm. Inser att man är på god väg att bli en riktig curlingfarsa… Och vad händer den dagen när lilla-L också ska skjutsas kors och tvärs till aktiviteter? Luktar logistikproblem lång väg.

*

Rekommenderar en bra artikel i ämnet om VM och slagstyrkan hos vårt östra grannland. Det var väl visst nån som ordade nåt om att det kommer att bli en tuff luciavecka för blågult… Helgens EFT ska bli intressant att följa via webben.

*

För övrigt bör det klargöras att Handens Patrik Andersson går in i vilken förstalina som helst i SSL.

*

Arbetskollegan T studsade runt precis som en kissnödig och exalterad sexåring, eftersom han klippte högsta vinsten i avdelningens whiskeylotteri. Underbar syn! Undra vad han kommer att göra ikväll?

*

Avslutningsvis dagens fråga:
Finns det nåt som alla borde göra åtminstone en gång i livet?

Variant tyngre fråga att besvara. Hårddisken har jobbat på den sen tidig morgon. Kräver nog ett glas rioja. Återkommer.

Med doft av plast,

Mika


Kommentarer
Postat av: Sara

Mitt svar på din fråga: Utmana en rädsla.



Kul att du gör din röst hörd igen!

/Gudmor

2010-11-05 @ 23:01:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0