Glory to the brave

Fredagsmys på en buss till Sundsvall. Ett glamourliv som är så få förunnat. Vi lämnade nyss Nynäshamn och vill det sig riktigt väl så är vi uppe vid slutdestinationen lagom till midnatt.

Vi åker upp till säsongens svåraste bortafajt tilltufsade efter tre raka torskar. Lägg därtill en decimering då såväl Cap, Asscap Zetterberg som Forre tvingats kasta in handduken av olika anledningar. På pappret är det således klar fördel hemmalaget med tanke på hemmapublik, historik på några av deras lirare som spelat i IBK tidigare, form och skade- och sjukdomsläget.

Det råder ingen tvekan om att vi står mot repen från start och får försöka slugga vilt. Det är liksom vi mot hela världen just nu. Det är bara att hoppas på att en av de där Bustersagorna kan göras om just oss imorgon. Och visst är väl sånt här som är charmen med det här man håller på med?

Törs dock oavsett vad utlova rock´n´roll i alla fall från vår sida imorgon. Hoppas det faller både publiken i hallen och tittarna på webben i smaken? Glory to the brave.

*

Fick ett efterlängtat avslut på ett delprojekt på jobbet idag. Firarvärt efter fem månaders slit, helt klart. Får väl bli en champis på nästa busstopp.

*

Skyller på att tryckfelsnisse var i farten i det inlägget häromdagen. Såklart att Granlo brottade ner Järfälla och inte TT. Rätt ska vara rätt.

*

Belöningen av denna megasega fredag bör vara ett träningspass imorgonbitti. Därefter en schysst hotellfrulle. Sen bör man vara redo att slåss med björnarna som min mosters man skulle ha sagt.

*

Åh, jippii! Nu är vi äntligen i Söderledstunneln…  Inte långt kvar nu.


Med doft av plast,

Mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0